Close

Book a demo!

Learn more about Jobful products & services for disrupting talent acquisition!

Discover how Jobful can help you recruit faster and hire top talent for your organization. Book a session with us to:

  • Review the state of hiring and discuss your goals
  • Explore the right tools for a candidate smart experience
  • Gain recruiters operational excellence
  • Receive pricing details based on your needs

Our experts are waiting for you! We’ll reach out within 24 business hours.

Despre

Vinul este rodul pământului și al muncii oamenilor. Toate lucrurile pe care le facem zi de zi la Beciul Domnesc au în centrul lor oamenii și munca pe care aceștia o investesc, munca ce are în spate secole de TRADITIE, ISTORIE, MOSTENIRE.


Identitatea companiei Beciul Domnesc se regaseste simultan în traditie și contemporaneitate, în timp ce promisiunea noastra rămâne aceeaşi: să oferim consumatorilor produse de calitate care să surprindă cât mai bine personalitatea distinctă și versatilitatea vinului, să fructifice originea însemnată a podgoriilor şi să ii onoreze pe cei care sunt implicați zi de zi în procesul de producție, care pun o parte din sufletul lor în crearea fiecărei sticle de vin.

 

Infiinţată în anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România care, de-a lungul timpului, a dezvoltat şi cizelat un portofoliu diversificat în care se regăsesc următoarele categorii de produse: vin, vinars, băuturi spirtoase şi oţet.

Compania exploatează peste 1.400 de hectare cultivate cu viţă de vie nobilă, amplasate în renumitele podgorii: Coteşti, Odobeşti, Panciu şi Huşi.


În plantațiile noastre regăsim struguri negri, roze și albi. Din totalitatea soiurilor existente în plantațiile noastre, le amintim pe cele mai reprezentative, astfel: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Traminer, Busuioaca de Bohotin, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tămâioasa Româneasca etc.

 

Mândria companiei este Monumentul Beciul Domnesc, care datează din vremea lui Ştefan cel Mare şi găzduieşte peste 100 000 sticle de vin.


Datorită importanţei sale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus în patrimoniul cultural al României.


De ce Beciul Domnesc?


Știm că găsirea jobului potrivit nu e mereu un proces ușor, iar acomodarea nu va fi mereu un drum drept și lin, însă e un drum pe care nu trebuie să mergi singur vreodată. De asta suntem aici. 


Știm cât de important e să te simți bine la locul de muncă, să îți placă ceea ce faci, să te înconjori de oameni care te ajută să înveți, să fii motivat, să crești și să te simți apreciat.

Din respect pentru fiecare membru al echipei și pentru munca sa, suntem atenți la nevoile fiecăruia dintre colegii noștri. Vrem să oferim un mediu de lucru sănătos, sigur, în care fiecare dintre noi se simte determinat să obțină rezultate cât mai bune. De aceea, procesul de învățare este reciproc, iar îmbunătățirea acestui mediu nu se oprește vreodată.


Echipa noastră e formată din peste 400 colegi, fiecare dintre ei având un rol important în echipă și determinant pentru calitatea finală a produselor Beciul Domnesc. Pentru ca fiecare dintre membrii echipei noastre să se simtă apreciat, încurajăm și răsplătim performanța, iar stabilitatea și corectitudinea sunt promisiunile noastre față de tine.


Suntem nerăbdători să te cunoaștem și să ducem mai departe povestea de succes a companiei Beciul Domnesc, o poveste care continuă să se scrie de mai bine de 70 de ani de către oameni, pentru oameni.

Adresa
Str Avantului 12, Focsani, Vrancea
Valori
  • Integrity
  • Honesty
  • Trust
Beneficii
  • Meal tickets
  • Training programs
Vizite in companie
Poveste
-

Locatii
Focsani, Husi
Close
Programeaza o vizita
Te rugam sa completezi detaliile de mai jos. Compania va fi contactata si vei primi un email cu mai multe detalii in scurt timp.


Inchidere
Conecteaza-te
Inchidere
Conecteaza-te ca si companie
Close
Inregistreaza-te ca si canditat
Deja aveti un cont? .

Alternativ puteti...

or
Inchidere
Inregistrati-va ca si companie
Inchidere
Primeste parola
Inchidere
Inregistrati-va ca si recrutor
Inchidere
Primeste parola